Hallo daar!

Wij zijn Valeria D’Andrea en Pauline Verelst, twee derdejaarsstudenten Journalistiek, optie Online. Tijdens onze redactieperiode willen wij jullie laten zien wat wij als online journalisten (in spe, welteverstaan)  doen. Voor we aan deze taak beginnen, stellen we ons graag even voor aan jullie.

Valeria D’Andrea

https://i2.wp.com/www.valeriadandrea.com/wp-content/uploads/2017/11/DSC_0278.jpg?zoom=2&resize=345%2C230

Hello everyone, I’m Valeria. Yes, you are reading in English and that’s not only because I love it but because I am not from here. I moved to Belgium 4 years ago to study journalism. I am a 22-year-old with a huge passion for fashion, newspapers and filled with curiosity. Fashion has always been a big part of my life and  ever since I have memory writing has been what I wanted to do. The problems in my country sparked on me the flame of journalism and the need to tell and report the truth to others.  From great catastrophes to the latest trends in fashion.

I chose Online not only because I see it as the future but because I am addicted to news online myself. It allows everyone to be involved with news everywhere. From the catwalk in Paris happening right now to a VR experience with the New York Times in areas of conflict.

Pauline Verelst

foto van Pauline Verelst.

Ik ben Pauline, Polle voor de vrienden. Ik ben spontaan, impulsief en een tikkeltje te ongeduldig. Ik hou van lezen, Harry Potter, Ed Sheeran en mijn vriend Bart(je). Reizen is mijn passie, al heb ik niet altijd de nodige middelen, ik heb namelijk een enorm gat in mijn hand. Did anyone say saleshopping?

Ik heb voor Online gekozen omdat ik online nieuwsverslaggeving als de toekomst zie. Journalistiek blijft groeien en en via het internet zie ik dit het meeste gebeuren. De interactie die ermee gepaard gaat vind ik belangrijk, zo krijgt iedereen zijn of haar eigen stem.