Warre Geens, eigenaar van Warrecords, stelt zijn platenwinkel open voor iedereen die een plaatje wil komen draaien. In éen van de strakste vinylwinkels van ‘t Stad is iedereen met DJ talent of andere muziekkunsten meer dan welkom.

Naast een hele resem aan platen van techno tot UK garage en van Disco tot Minimal, kan je bij Warrecords terecht voor open mics en open DJ-booths. Via de Facebookpagina of het Instagramaccount van de platenzaak, kom je te weten wanneer er evenementen plaatsvinden. “Iedereen mag hier zijn evenementen organiseren. Het is echt een open dj-booth”, vertelt Warre Geens. Het moderne interieur van Warrecords ademt ruimte uit, perfect om je dansbenen los te schudden.

Oprichter Warre Geens verkoopt platen van overal ter wereld, die hij op zijn reizen tegenkwam als DJ. Een eigen shop was al langer een droom en op deze manier wil hij tonen dat het anders kan. Naast DJ’en heeft Geens ervaring als mede-programmator en stage manager van Pukkelpop. Geen nieuweling in de muziekwereld dus.