Eind vorige maand kwam succesfilm Avengers: Endgame uit. Nu kan het wel eens moeilijk zijn om een nieuwe film te vinden waar je naar uit kan kijken. Hieronder krijg je een lijstje met de beste films die binnekort uitkomen.

John Wick 3 – 22 mei

In het laatste hoofdstuk vecht John zich een weg door New York met de beste premiejagers achter zich. Het belooft een episch spektakel te worden.

Aladdin – 22 mei

Ook op 22 mei komt de remake van Aladdin in de bioscoop. De film kreeg heel wat commentaar voor de CGI die gebruikt werd bij het maken van ‘the genie’. Will Smith neemt de mantel over van Robin Williams als ‘the genie’.

Rocketman – 29 mei

Op 29 mei kan je eindelijk genieten van de Biopic van Elton John, genaamd Rocketman. Leer het inspirerende verhaal kennen van een small-town boy die uitgroeit tot een iconisch pop-icoon. Je kan ook genieten van de vele bekende nummers van Elton John die worden gezongen in de film.

Godzilla: King of Monsters – 29 mei

De film maakt deel uit van een filmreeks die startte met een remake van Godzilla, maar zal eindigen met de film Godzilla vs King Kong (de titel is nog niet bevestigd). Wat kan je verwachten van deze film? Monsters die 2 uur lang met elkaar vechten en alles verwoesten.