De kledingwinkel Vero Moda heeft een collectie uitgebracht om vrouwen in Noord Oeganda te helpen. Met de collectie wil het merk geld inzamelen en de vrouwen met hun business helpen.

Speciaal voor vrouwendag heeft Vero Moda een collectie gelanceerd die bestaat uit T-shirts en truien met “WOMAN.FEMME. DONNA”. Samen met Flora Nilotica door Caïo werkt Vero Moda voor de vrouwen in Noord Oeganda. Met de donatie heeft Vero Moda 2000 vrouwen om hen de kans te geven om een eigen handel te starten. Het gaat hier om een handel van gezichtsproducten. 

Vero Moda wil emancipatie centraal zetten. Het gezicht van de campagne is Semine Lykke Brorson de mede-oprichter van Caïo in Noord Oeganda. Zij zit mee in Oerganda om de vrouwen te begeleiden en ziet ook mee welke natuurlijke producten er worden gebruikt.

Om achter de schermen van haar project te zien, kun je haar portretten bekijken op de website van Vero Moda. Op de Meir in Antwerpen is de collectie beschikbaar. Ga snel langs bij Vero Moda en kom op voor de vrouwen!