Het is bijna zomervakantie! Dan wil je toch dat jouw huid er perfect uitziet? Hier zijn enkele tips voor alle huidtypes.

  1. ZEEP. Het is belangrijk dat je (probeert) elke ochtend en avond je gezicht wast met gezichtszeep.
  2. TONER. Na het wassen van je gezicht, kan je als een extraatje een toner gebruiken. Een face toner haalt overtollige olie en make-up van je gezicht. Het is vooral nuttig voor acne.
  3. HYDRATERENDE CRÈME. Vette of droge huid, maakt niet uit. Het is belangrijk om je gezicht gehydrateerd te houden.
  4. ZONNECRÈME. Geloof het of niet, maar zelfs in België kunnen we zonnecrème gebruiken. Het zorgt ervoor dat je er altijd jong blijft uitzien. 90% van rimpels zijn te danken aan de zon. Je zal zien dat jouw gezicht zal glanzen, ook onder make-up.
  5. ALOË VERA. Aloë Vera-gel is basically goed voor alles. Acne, rimpels, muggenbeetjes, haaruitval,…
  6. HOU JE HANDEN THUIS. Raak je gezicht niet constant aan met je handen. Je doet deuren open, je raakt andere mensen aan… Je ziet het niet, maar je handen zitten vol bacteriën.
  7. KUSSENSLOOP. Verwissel je kussensloop wekelijks. Kleine stap, maar maakt een groot verschil. Al je gezichtsoliën, dode huidcellen en overgebleven make-up restjes komen op jouw kussensloop terecht.
  8. SHAMPOO. Heb je last van acne op jouw voorhoofd? Probeer eens te wisselen van shampoo.
  9. ROUTINE. Gebruik altijd dezelfde routine, ook al gebruik je de duurste producten, zonder een plan ben je niets. Ook als je gezicht is verbeterd, stop niet met jouw routine.