Bron Pixabay

Vandaag is de allerlaatste aflevering van de populaire serie, Game of Thrones, uitgekomen. Veel fans zijn mee met de reeks, maar er is ook een groot aantal dat de serie nog nooit gezien heeft. De meeste kijkers hebben moeite met een serie te starten die al lang draait. Hier zijn 3 tips om een serie te bingewatchen.

TIP 1: Kies een top serie.

Series vind je in elk genre. Van animatieseries, soapseries en comedy’s naar sportprogramma’s of detective series. Op netflix staan ze allemaal! 

TIP 2: Tijd voor een pauze!

Urenlang in de zetel hangen en kijken naar het beeldscherm is niet bepaald gezond voor de mens. Daarom raad ik je aan om is een paar keer op te staan. Sta recht, ga twee minuten buiten wandelen, loop de trap eens op en af of doe wat stretchoefeningen. 

TIP 3: Waar snack je naar?

Zonder snacks en drankjes maak je de ervaring niet af. En dan heb ik het niet enkel over chips en cola, maar ook over gezonde snacks zoals fruit, noten of groentjes. Zorg ook dat je je goed hydrateert, dat zorgt voor een betere concentratie en laat je ook veel opstaan om een wc-bezoek te maken.