Als je de reclame op tv, de ontelbare affiches en de radiospot gemist hebt, moet je wel op een andere wereld leven. Grote namen zoals Stany Crets en Jonas van Geel zorgen voor een grote belangstelling. De parodie van de bekende “Monty Python and The Holy Grail” worden zowel in Gent als in Antwerpen opgevoerd en tickets zijn nu ook te koop.

Een Vlaamse cast die op zoek gaat naar de heilige graal, met de nodige humor en muziekale intermezzo’s. Het is een relatief nieuw concept voor Stany Crets, toch zijn de verwachtingen hoog gespannen. Zijn vorige opvoeringen werden elke keer goed ontvangen bij het publiek en deze keer wordt er niets minder verwacht.

Hoewel de echte eerste opvoering van het stuk pas op 28 maart is, kan je wel al naar de try-outs gaan kijken in het Capitol van Gent. Hier wordt de cast al eens losgelaten op het publiek en de pers die wel degelijk aanwezig zal zijn. Met zoveel bekende namen kan het dan ook niet anders dan dat elke voorstelling goed vol zal zitten.

Hoewel het verhaal niet “nieuw” is, wordt het publiek toch verzekerd van een apart verhaal. Er wordt hier en daar afgeweken van het normale plot en ze beschrijven hun eigen show niet voor niets “de meest gestoorde must-see knaller van dit seizoen.