Op 21 maart 2019 stond Panic! At The Disco in de Lotto Arena in Antwerpen. Daar zorgde frontman en enige overgebleven bandlid Brendon Urie voor een spetterende show. Hij bracht Dan Pawlovich op drums, Nicole Row op basgitaar en Mike Naran op gitaar mee. Ook had hij drie strijkers en drie blazers op zijn podium staan.

Panic! At The Disco kon zijn publiek een hele avond geboeid houden, en bij elke beweging begonnen de fans te gillen. Toen er een klok van tien minuten tot het begin van de show begon af te tellen, wist je al aan de reactie van de fans dat het een onvergetelijke avond zou worden. De zang en moves van Urie zijn dan ook met niets te vergelijken.

Al voor de show begon merkte je een enorme gay vibe in de zaal. Zo liepen er verschillende mensen met regenboog- en transvlaggen als cape rond. Ook waren er verschillende t-shirts en truien met regenbogen op. Twee meisjes hadden zelfs het gezicht van Brendon Urie en het logo van Panic! At The Disco op hun regenboogvlaggen geschilderd.

Tijdens Girls/Girls/Boys kon de LGBTQ+ community helemaal genieten. In de zaal waren voor aanvang verschillende kleuren hartjes uitgedeeld die je tijdens het nummer voor de zaklamp van je gsm kon houden. Hierdoor werd de zaal omgetoverd in een regenboog. Dat gaf een heel mooi effect. Ook nam Urie tijdens het concert verschillende regenboogvlaggen uit de zaal aan, die hij allemaal rond zijn nek hing. Na een tijdje was ik verbaasd dat hij niet krom liep door de hoeveelheid, maar het was wel een geweldig gebaar. Ook op de achtergrond waren er regenboogvlaggen te zien tijdens het nummer.

Brendon Urie kwam in 2018 uit de kast als panseksueel, hij zegt gewoon mensen leuk te vinden, en hierbij niet op gender of geslacht te letten. Zelfs voor zijn coming-out werd hij al gezien als een inspiratiebron voor de LGBTQ+ community, omdat hij altijd heel open en accepterend was. Ook werkt hij samen met GLSEN (the Gay, Lesbian and Straight Education Network). Deze organisatie wil meer Gay-Straight Alliances op scholen, die ervoor zouden zorgen dat de school een veilige en accepterende omgeving wordt voor LGBTQ+-leerlingen. Aan dit doel gaf hij een miljoen dollar.