Mijn voornemen is om elke week mijn mening te geven over een onderwerp dat mijn op dat moment aanspreekt of wat mij is opgevallen. 

Deze week de eerste en ik ga het hebben over Instagram en dan over Ivanka Trump. 

Tijdens een bezoek aan het toilet verdwaalde ik op Instagram en toen kwam ik op de Insta van Ivanka Trump en ik was verrast, waarom zal ik proberen toe te lichten. 

Ik heb Trump niet erg hoog staan. Wel heb ik vrienden die voor een jaar high school hebben gedaan in de USA en van hen hoorde ik wel dat het allemaal niet zo erg is, die Trump als dat de westerse linkse media ons doet geloven. 

Mijn mening over Trump is vrouwen hater, homofoob, Islam hater eigenlijk gewoon een debiel. Maar toen kwam ik op de Insta van zijn dochter terecht en heb mijzelf verbaast aan de hoeveelheid aan pro-women posts. 

Sinds een paar weken runt zei de WGDP (Women’s Globel Development and Prosperity Initiative) kortom Ivanka helpt vrouwen onafhankelijk te worden van over heel de wereld. Als dit in strijd is met koers van papa dat zal dit waarschijnlijk niet gebeuren. Ivanka heeft ook nog even 50 miljoen dollar van het Amerikaanse volk (papa) gekregen voor haar organisatie. 

Ivanka’s post van 8 maart ligt een kort filmpje toe wat de organisatie doet i.v.m. International Womens’s Day. WGDP probeert vrouwen van over heel de wereld te helpen om geheel onafhankelijk worden en dat ze voor zichzelf opkomen. Vind ik een mooi doel.

Wat ik minder vind zijn de comments: 

Kitokaelin schrijft : You are going to jail, TRAITOR. and your husband, brother and father too. #LockThemUp

Vind ik een vrij heftige comment nadat iemand heeft gezegd voor vrouwen op te komen. 

Ik heb na een toilet bezoek een zwak gekregen voor Ivanka Trump. Ik volg haar op Instagram en ben erg benieuwd naar wat ze meer gaat posten. Gaat Ivanka mijn mening over Trump bijstellen of bevestigen.