“Toen ik 18 was ben ik met een vriendin naar een gay club gegaan en heb daar voor het eerst met een vrouw gezoend. Ik had er nooit echt bij stil gestaan maar toen later thuis kwam kon ik alleen nog maar denken O MY GOD I’M GAY. Na die avond heb ik nog een jaar gewacht met het vertellen. Ik wou eerst zeker zijn. In dat jaar heb ik heel veel informatie opgezocht over de LGBTQ+ community. Ook heb ongeveer elke coming out video op Youtube gezien. Dit niet omdat ik bang was om uit de kast te komen want ik heb het nooit als een probleem gezien. Na dat jaar ben ik eerst naar mijn moeder gegaan en mijn moeders reactie was ‘Schat dat wist ik al toen je 5 jaar was’ mijn vader reageerde verbaasd‘ Okey dat kan ook, nooit bij stil gestaan maar lekker doen’.

Ik ben ook echt blij dat wij tegenwoordig in mogelijkheid zijn om alles kunnen vinden op het internet. Ik ben zo blij met die ontwikkeling.’’ – Laura Wassenaar