Antwerpen heeft er een nieuwe hotspot bij. Chez Claire is een bakkerij met luxe-eclairs. Het is een idee van de bedenkers van de bekende ‘Wasbar’ Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde. Begin maart werd zowel de zaak in Gent als in Antwerpen feestelijk geopend.

Grootmoeders favoriete pateeke is terug van nooit weggeweest. Gedaan met de cliché chocolade- of mokka-eclair, want Chez Claire komt met dertien verrassende creaties.

Voor ieder wat wils

Het mannenduo voorziet een uitgebreid assortiment. Zin in een eclair met aardbeismaak, pistache, salted caramel crisp, framboos, triple dark chocolate of zelfs eentje met hazelnoot? Je vindt het hier allemaal. Er is ook een eclair voorzien voor lekkerbekken met voedselintoleranties en de patisseriechef is ook volop bezig aan een vegan eclair.

Santé

In de bakkerij zal ook de champagne van het huismerk ‘Cuvée Claire’ geserveerd worden voor een nog intensere smaakervaring. Ben je liever traditioneel? Dan kan je ook gerust een kopje koffie bestellen.

 

Zin om zelf deze luxe-ervaring te beleven? Of zin om hier als student een handje te komen meehelpen tijdens drukke momenten? Ga snel eens langs in de bakkerij of surf naar de website www.chezclaire.be

Adres: Schrijnwerkersstraat 15, 2000 Antwerpen

Maandag – zaterdag: 10u30 – 18u30

Zondag: 9u00 – 16u00