Liobe (20) is studente grafisch-ontwerp.

‘In het zesde middelbaar heb ik tegen mijn vrienden gezegd dat ik biseksueel ben. Ik heb het ze niet op eenzelfde dag gezegd, mijn beste vrienden wisten het eerst en daarna heb ik het gewoon op mijn tempo tegen mijn andere vrienden gezegd. Ik heb hier gelukkig geen negatieve reacties op gekregen, ze vonden het “cool” dat er iemand speciaal in de groep was. Ook op school heb ik geen negatieve reacties gekregen, tenzij achter mijn rug natuurlijk (lacht). Tegen mijn ouders heb ik het nooit letterlijk gezegd. Ik ben uit de kast gekomen toen ik met mijn eerste vriendin thuiskwam. Ze kende mijn vriendin al omdat ze al vaker bij mij thuis was geweest als een gewone vriendin voor we samen waren. Mijn mama en papa zagen het eigenlijk al wel een beetje aankomen, ze reageerden super goed.’