Elke McDonald’s keten in België geeft op donderdag 21 maart gratis ontbijt weg aan hun klanten. Dat doen ze om te vieren dat alle panden in België nu het ontbijt op het menu hebben staan. Volgens crewtrainer Morea een goed initiatief om klanten te lokken.

Het ontbijtmenu bij de McDonald's op Meir 40
Het ontbijtmenu bij de McDonald’s op Meir 40

Donderdag tussen 7 en 10 uur in de ochtend kan elke hongerige klant terecht bij zijn plaatselijke McDonald’s voor een ontbijtje. “Het is een superinitiatief om het ontbijt te promoten bij de klanten.” volgens Morea. Dat zegt ze omdat er nog altijd te veel klanten zijn die niet op de hoogte zijn van het ontbijtmenu.

Morea zegt dat “De meest populaire gerechten op het ontbijtmenu zullen worden aangeboden.” De bezoekers kunnen kiezen uit verschillende producten van het menu. Om te eten worden de croissants, egg bacon muffin en toast ham en kaas aangeboden. Bij de dranken kan er gekozen worden tussen sinaasappelsap, een kop koffie of een theetje. Er wordt op de McDonald’s op de Meir 40 in Antwerpen alleen een beetje gevreesd voor een mogelijke stormloop. Morea vermeldt dat “Als er te veel mensen zijn gaan we misschien niet genoeg producten in voorraad hebben om iedereen van het gratis ontbijt te laten genieten. Daarom dat ze op het reclame-evenement op Facebook erbij hebben gezet: zolang de voorraad strekt.”

De reactie bij de klanten is voorlopig veelbelovend. “Ik heb vele goed reacties gezien voor het evenement op Facebook” Zei Morea. De McDonald’s op Meir 40 verwacht dus alleszins een mooi aantal bezoekers donderdag.