McDonald’s heeft over heel België zijn ontbijt gelanceerd. Dat zetten ze graag in de bloemetjes. Donderdag 21 kan je in elke keten van McDonald’s langskomen voor een gratis ontbijt. Een mooie actie van s werelds meest bekende fastfoodketen. Wij zijn vooral benieuwd wat er zoal te eten valt.

Om te vieren dat het ontbijt van McDonald’s vanaf dit jaar in elke keten van België te bestellen is bieden ze donderdag 21 maart tussen 7u en 10u een gratis ontbijt aan. De klanten kunnen kiezen tussen een toast ham en kaas, een egg bacon muffin en een croissant. Daarbovenop krijgt de klant ook nog eens een beker thee, koffie of een flesje sinaasappelsap.

“Bij ons, op de Meir, bestaat het ontbijt al een paar jaar. Over heel België is het inderdaad pas vanaf dit jaar ingevoerd. De McDonald’s op de Keyserlei bijvoorbeeld hadden ze het ontbijt nog niet.” zegt Morea, crewtrainer bij McDonald’s op de Meir in Antwerpen. “Het is de bedoeling om de klanten vaker te laten kiezen voor een ontbijt bij de McDonald’s. We hopen met deze actie zo veel mogelijk mensen te bereiken.” Vervolgt ze.

De klanten reageerden alvast positief op de actie via facebook. Je zou voor minder als je een gratis ontbijt krijgt. “Het ontbijt heeft tot nu toe nog niet de aandacht gekregen waar we op gehoopt hadden.” Vertelt Morea. “De meeste mensen zitten hier tijdens de lunch, tussen 12u en 15u. In de voormiddag zijn er meestal niet veel klanten. De meeste mensen komen naar de McDonald’s voor een burger en/of frieten, dat is natuurlijk niet het meest geschikte ontbijt. Vandaar dat we het ontbijt extra in de verf willen zetten” Besluit ze.