Kendra Jewell Rogers – 18 maart 2019

Handen van geÏnterviewde Kath

Het was nog maar een paar jaar geleden dat ik ontdekte dat ik op meisjes val. Daarvoor had ik altijd alleen vriendjes gehad. Ik begon er pas over na te denken toen ik gekust werd door een meisje. We waren gewoon vriendinnen, verbleven samen op internaat.

We zaten op de bank toen ze me ineens een kus op de mond gaf. Ze zei slaapwel en liep weg. Ik vond het een beetje apart, maar zei er niks van. Vanaf toen was het alsof het normaal was, een kus op de mond als hallo in de ochtend. Een kus als dag voor het slapen gaan.

Na een paar weken vroeg ze me of ik lesbisch was. Ik had geen antwoord voor haar. Toen vroeg ze of ik liever had dat zij me kuste, of m’n ex-vriendje, omdat ik haar had verteld dat ik hem miste. Ik zei allebei.

Ik hou niet van het label bi, ik val gewoon op wie ik val. Soms is dat een jongen, en soms is dat een meisje.