Toen ik 16 jaar was ben ik uit de kast gekomen, ik wist het al sinds mijn 15e maar heb er lang mee gewacht omdat ik bang was voor de reacties.
Toen ik het dan uiteindelijk durfde te vertellen ging het allemaal veel beter dan verwacht, mijn ouders en zus vonden het onmiddellijk oké en hebben mij vanaf het begin gesteund.
Het is zelf zo dat ik tegenwoordig beter overeenkom met mijn zus dan ervoor, we doen veel meer samen en kunnen veel beter over onze gevoelens praten.  Ook mijn vrienden hebben er nooit een probleem van gemaakt.
Alleen op de voetbal was het in het begin wat lastig vooral als we samen moesten douchen dan merkte ik wel dat sommige jongengs wat ongemakkelijk deden. Een tijdje geleden ben ik dan ook gestopt met voetbal, ik voelde mij daar niet meer op mijn plaats.
sinds anderhalf jaar heb ik een vaste relatie en ik ben tot op vandaag nog heel blij met mijn keuze om uit de kast te komen.
Toen hij de eerste keer bij ons thuis kwam had ik natuurlijk super veel stress, maar Brent is een hele vlotte en sociale jongen dus het klikte meteen tussen hem en mijn familie.

Robbe, 19 jaar