Texas Coffee, elke Instagrammer zijn favoriete spot.

Hier spot je: Bij Texas Coffee kan je toch wel enkele specialere dingen krijgen: roze lattes, freakshakes, coffeecones, Death Wish Coffee en ga zo maar door. Het interieur is echt Instagram worthy gemaakt

Hot omdat: Je kan hier voor elk wat wils krijgen en alles is er photo ready.

APpunten: 3,5/5

Adres: Volksstraat 63, Antwerpen

Ilse: “ Ik had de freakshake, en ik denk dat ik me daar toch een fout mee ben gegaan. Ik had eerder verwacht dat hij zoals op andere plaatsen met koekjes en brownies ging zijn, maar deze was echt puur snoep. Gezien ik niet zo’n snoeper ben heb ik die gedeeld met Sofie. De milkhake zelf was wel lekker!”

Zoë: “Ik bestelde de home Made Iced tea. Die was heel speciaal doordat er een soort marsepeinen achtige smaak aan was. Ik at ook een advocaat toast, een super gezond alternatief voor alle lekkere pancakes die er waren (niet goed wanneer je op dieet bent). Bij Texas coffee is er echt voor iedereen wel wat.”

Sofie: “Ik had de roze latte samen met de andere helft van Zoë haar avocado toast. De avocado toast was lekker, maar zoals de naam al zegt: gewoon een avocado op toast. Niets bijzonder dus. De roze latte was, behalve de roze kleur, ook maar gewoontjes. De kleur was heel mooi, maar die gaf geen meerwaarde aan de koffie. Jammer, maar had meer verwacht van Texas Coffee!”