De sauskes van Devos-Lemmens zijn in België niet van de troon te stoten, maar ze hebben er sinds 2016 een geduchte concurrent bij. Hellmann’s komt overgewaaid vanuit New York en is van plan om ons kennis te laten maken met authentieke Amerikaanse sauzen zoals Thousand Island en REAL mayonaise. Om hun gamma te promoten, opende Hellmann’s een pop-up broodjes- en burgerbar in true New York style.

Hier spot je: Om eerlijk te zijn: Antwerpen telt veel pop-up- en burgerzaken, dus uitbaters moeten goed hun best doen om een origineel concept te vinden. Deze partnership is wel een win-win situatie voor zowel de pop-up (gedeelde winst) als het merk Hellmann’s (naamsbekendheid).

Hot omdat: Er een reportage te zien was op ATV vol lof over de pop-up zaak. De online redactie besloot eens een kijkje (en een proefje) te gaan nemen. Een salmon cream cheese bagel en een grote portie frieten met diverse sauzen werd vlotjes naar binnen gespeeld, maar wat is het verdict?

“De bagel was heel smaakvol en beter uitgevoerd dan sommige permanente restaurants. Ik vond het idee van de frietjes echt super en ze waren ook heel lekker, ik ben blij dat ze nu ook zo’n dingen aanbieden in Antwerpen.

AP-punten: 4,5/5.

Opgelet: Normaal was sluiting van de pop-up gepland op 3 juni, maar wegens succes is het verlengd tot een niet nader bepaalde datum in augustus.