Heeft het Hard Rock Café eigenlijk nog een introductie nodig? Het is een tijd weg geweest, maar sinds vorig jaar is het Antwerpse Hard Rock Café één van de hotspots op de Groenplaats.

Hier spot je: Zo veel speciale muziekmemorabilia van een variëteit aan artiesten. Van Judas Priest tot Lady Gaga, er zal sowieso wel iets hangen dat je kan bewonderen. Het interieur is ook enorm mooi met de bar in het midden en natuurlijk de diamantvormige kroonluchter met microfoons in.

Hot omdat: De cocktails zijn absoluut geweldig, met als mijn favoriet de Electric Blues. Maar onder het motto “don’t drink and drive” heb ik deze keer met de alcoholvrije kaart geëxperimenteerd en ik ben tot de conclusie gekomen dat die even spectaculair is als de niet-virgin cocktails. Het eten kan ik nu niet tonen, gezien we er specifiek waren om de cocktails te testen, maar neem gewoon van me aan dat het eten er ook geweldig is.

AP-punten: 4/5