De wereldberoemde zangeres Rihanna start een nieuw hoofdstuk in de geschiedenisboeken van luxemode. In september 2017 bracht ze haar eigen cosmeticalijn uit, met 50 verschillende tinten foundation en highlighter dat net als de sterren de hemel schijnt. Ze vond het niet genoeg om alleen een cosmeticalijn uit te brengen voor alle huidskleuren. Haar lingerielijn, SAVAGE X FENTY, kwam een jaar later uit, voor alle vormen en maten. 

De roddels zijn bevestigd, Rihanna start een eigen luxe label samen met LVMH. (Volledig: Louis Vuitton Moët Hennessy) Het Franse bedrijf (LVMH) is de grootste verzameling van luxeproducten. 

Rihanna zal niet alleen de eerste gekleurde vrouw zijn die samenwerkt met LVMH, maar ook het eerste nieuwe modehuis (bij LVMH) sinds Christian Lacroix in 1987. Bernard Arnault, CEO en president van LVMH, ontdekte tijdens de samenwerking bij Fenty Beauty een echte CEO en leider in Rihanna. Volgens Complex zal Rihanna haar debuut in de lente van 2019 maken, de extra lancering details zijn nog niet bekend.