Heb je altijd al willen weten hoe een dag van een journalist eruit ziet? Dat weten we helaas niet maar we kunnen je wel laten zien hoe die van een student journalistiek eruit ziet. In deze serie zie je een dag van de studenten journalistiek door een snapchatbril. De eerste  aan de beurt waren de tweedejaars online en nu is het aan de studenten TV.

Video montage: Valeria D’andrea en Zoë Cnaepkens

Wie zijn ze?

Al vanaf jongs af aan ben ik bezig met filmen en kijk ik veel televisie. Na mijn studie hoop ik documentaires te kunnen maken voor de Nederlandse televisie! Met name de thema’s criminaliteit & reizen trekken me enorm aan. -Ilse Schoenmakers

Ik vind het geweldig om een journalistiek verhaal te brengen met beelden waar je je eigen stukje creativiteit in verwerkt. Lifestyle en Human Interest zijn thema’s die me erg aanspreken! -Larissa de Vries

Waar kan je ze stalken?

Ilse’s youtube kanaal: