Antwerpen staat gekend als één van de grootste en belangrijkste steden in de modewereld. De stad houdt enkele leuke evenementen in de zomer voor alle modefanaten.

De MoMu Fashion Walk
De MoMu Fashion Walk is een wandeling in Antwerpen, je bezoekt verschillende plaatsen waar de mode van de stad is geboren. Tijdens de wandeling word je ondergedompeld in de geschiedenis van mode. De wandeling zal doorgaan op 1 juni. 

SHOW 2019 Antwerp Fashion Department
De studenten Mode van de Koninklijke Academie van Schone kunsten moeten hun eindwerk voorstellen op een modeshow. Elk jaar komt er iemand bekend in de jurysectie zitten. De voorbije jaren waren dat Stromae, Oscar and the wolf en Demna Gvasalia. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen, je zal verbaasd zijn hoeveel talent de studenten hebben. Dit jaar zal de show doorgaan op 7 en 8 juni, in de Waagnatie.

Antwerp Fashion Event
Op 1 juni staat ons het Antwerp Fashion Event te wachten. De leerlingen die mode studeren aan Syntra, brengen hun eindwerken naar voor op een catwalk. Na de show zal er nog een afterpartydoorgaan.