Afgelopen maandag 6 november heeft de Departementale Studentenraad Management en Communicatie zijn eerste echte vergadering gehouden sinds de installatievergadering. Bij de installatievergadering werden het dagelijks bestuur en de afgevaardigden voor de ASAP (Algemene Studentenraad Artesis Plantijn) en de Stuvoraad (Studentenvoorzieningenraad) verkozen.

Op de eerste vergadering werden meteen allerlei onderwerpen aangekaart waaronder het aanhoudende wifi-probleem op campus Meistraat en eventuele evenementen die de DSR in de toekomst zal organiseren voor de studenten. Ook zal de DSR zich in de komende maanden op vele manieren laten horen naar de studenten toe.

Voor Journalistiek zijn Maxime Bosmans (2JOU GM) en Kaylee Dewilde (1JOU) de studentenvertegenwoordigers. Manon Duwel (1JOU) treedt op als actief opvolger. Het verkozen dagelijks bestuur bestaat uit voorzitter Dave Van Cauwenberghe (Office Management), ondervoorzitter Maxime Bosmans en secretaris Anneleen Boeckx (Rechtspraktijk).

dagelijks-bestuur-dsr

Het dagelijks bestuur van de Departementale Studentenraad Management & Communicatie. V.l.n.r.: Anneleen Boeckx, Dave Van Cauwenberghe, Maxime Bosmans

Het volledig verslag van de eerste vergadering wordt in de loop van de komende weken openbaar gemaakt via de cursus “Inspraak” op Digitap. Als je als student met vragen, opmerkingen of ideeën rond de werking van de school en opleidingen zit, stuur dan gerust een mailtje naar studentenraad.mc@ap.be.