Ben je een student en leef je op een low-budget maar ga je ook graag uiteten met vrienden? Hier is de oplossing: drie verschillende restaurants in Antwerpen die zeer betaalbaar zijn en natuurlijk zeer lekker eten serveren.

1.  Meat and Eat

Marnixplaats 1, 2000 Antwerpen

Heb je zin in een vers, sappig stukje vlees? Dan ben je hier aan het juiste adres. Meat and Eat is gelegen aan het Marnixplein. Je kan er een verschillende soorten vlees eten en heerlijke, kwalitatieve wijn drinken. De prijzen zijn in vergelijking met de kwaliteit van het eten zeer schappelijk. Een gewone steak kost daar 13 euro. Bovendien is al het vlees  halal. 

2. De Arme Duivel

Armeduivelstraat 1, 2000 Antwerpen

Voor 100% Belgisch eten kan je terecht in De Arme Duivel of beter gezegd in het Antwerps: “Den Amen Duvel”. Het restaurant staat bekend voor zijn Stoofvlees en steak tartaar op Antwerpse wijze. Een klein maar gezellig restaurantje, gelegen in het hartje van Antwerpen. Je betaalt er 16 euro voor een stoofvlees met friet. Dik oké!

3. Camino

Muntstraat 4, 2000 Antwerpen

Dit restaurant is een van de nieuwe populaire hotspots in Antwerpen. De Camino is een Koreaans restaurant en is vooral geliefd voor zijn Korean Style Rice Bowl. Je betaalt er 16,5 euro voor. Daarbij kan je genieten van een Koreaanse pint of wijn. Het is zeker een must.