Vele vrouwen maar ook vele mannen hebben weinig zelfvertrouwen over hun eigen lichaam. Voor sommige mensen kan dat tot angst leiden. Soms is het zo erg dat vrouwen geen bikini meer durven dragen, geen broeken of kleedjes, … noem maar op.

Via sociale media worden we vaak geconfronteerd door vrouwen met het ‘perfecte’ lichaam, deze personen worden rolmodellen of influencers genoemd. Dankzij de druk die we via sociale media voelen, beginnen we onszelf te spiegel. Plots lijkt ons lichaam niet meer zo mooi en egaal te zijn dan voordien. Vetjes moeten eraf worden gesport, producten tegen cellulitis moeten worden gesmeerd en een gebruinde huid is ook altijd mooi meegenomen.

Elke vrouw zou fier moeten zijn op wat moedernatuur haar gegeven heeft en dat met trots moeten dragen!

Zelf heb ik ook angsten om er niet bij te horen of niet in het plaatje te passen van het ‘perfecte’ lichaam maar ik ben me er wel altijd van bewust dat Instagram niet het echte leven weergeeft. Iedereen heeft onzekerheden over zijn of haar lichaam.

image1

Laat je dus vooral niet beïnvloeden hoe fotomodellen of influencers eruitzien want dit is niet altijd realistisch…

Iedereen droomt er weleens van om het mooiste lichaam te hebben en er stralend uit te zien. Maar als jij je goed voelt in een joggingbroek, je haar in een staart , … dan straal jij ook!

Ik heb één goude tip: SHOW WOMEN HOW TO SHINE! BE SELF CONFIDENT!!

Bo Hufkens