Studentenkortingskaart
Studentenkortingskaart

De Franse supermarktketen Carrefour organiseert een kortingsactie voor studenten in hun Antwerpse vestigingen. De korting bedraagt 5% op alle non-alcoholische drank- en etenswaren en is geldig tot en met 30 juni 2019.

Antwerpse studenten kunnen een studentenkortingskaart in alle Antwerpse vestigingen van Carrefour. Deze vestigingen zijn die van Antwerpen-Groenplaats, Antwerpen Lange Lozanastraat, Wilrijk en Berchem. De kortingskaart is ook enkel daar geldig.

De kaart is ook herbruikbaar, maar werkt enkel wanneer je ook een klantenkaart hebt. De klantenkaart kan je in de winkel activeren met een bonuskaart die je bij het onthaal hebt gekregen op een digitaal scherm in de winkel. Zo wordt er dan een mailtje naar je e-mailadres gestuurd en ontvang je na verloop van tijd je klantenkaart thuis.

Carrefour Bonus card
Carrefour Bonus card

Bij je studentenkortingskaart krijg je ook nog een kortingsbon bij. Carrefour hoopt zo de Antwerpse studenten en dan vooral diegene die op kot zitten te helpen, en hierdoor dus ook aan klanten te winnen.