Vanaf vrijdag 8 tot zondag 17 maart loopt de Chocolade Week in Antwerpen. Dat event bestaat heel wat jaren, maar dit jaar doet ‘The Chocolate House’ ook mee.

Nieuwkomer op de Chocolade Week 

De Chocolade Week die 8 maart van start ging, laat de Belgische delicatesse proeven aan iedereen die wilt. Dit jaar doet de nieuwe chocolatier ‘The Chocolate house’, die zich bevindt op de Meir, ook mee. 

Bij aankoop van een ‘Chocolate Pass’ van 10 euro krijg je bij verschillende chocolatiers proevertjes in ruil voor bonnetjes. Deze pass kan je kopen in de chocolatiers zelf of in het infopunt in het Centraal-station. 

Chocolade museum

De deelnemende chocolatiers vormen samen een route doorheen Antwerpen en laten een stukje Belgische geschiedenis proeven. 

Buiten chocolade, kan je met de Chocolate Pass gratis naar de tentoonstelling van Martougin, één van de belangrijkste chocolatiers in Antwerpen tussen 1830 en 1960. De expo start  op vrijdag 1 februari en loopt tot 17 maart. 

Ieder jaar biedt elke chocolatier wat anders. In de brochure, die je kan vinden bij he info punt in het centraal station, staan alle lekkernijen en waar te vinden.