APplaus is het nieuw kanaal op onze site. En hier zijn 7 redenen waarom je ons de komende weken moet volgen:

1. Je ziet ons lijden tijdens de 5 Days- challenges

Vijf dagen zonder vlees, vijf dagen zonder onze favoriete sociale media, vijf dagen geen afval, … We proberen alles uit. Maar niet zonder het nodige geklaag en gezaag natuurlijk. Als je jezelf wil uitdagen, kan je zelfs meedoen!

2. Na een lange dag school kan je bij ons terecht voor de leukste filmpjes

Wij zijn studenten, jullie zijn studenten, we begrijpen elkaar, snappen jullie? Ouders en leerkrachten begrijpen misschien niet dat wij moe worden van de urenlange lessen die we, uiteraard, intensief volgen, maar wij doen dat gelukkig wel. Dus, lay back, neem er een pintje of wijntje bij, en geniet van onze filmpjes.

3. We zijn er voor jullie en luisteren naar jullie stem

Wekelijks plaatsen wij enkele polls waarop jullie kunnen antwoorden. Wie zegt dat er naar jonge studenten niet geluisterd moet worden? En als Obama het zegt…

De polls zijn niet je enige kans om jezelf te laten horen, elke week trekken wij erop uit om op jullie vragen een antwoord te krijgen. Heb je altijd al willen weten hoe je een koffiebar opent of hoe een kapper kan weten welke verf hij op je haar moet gebruiken? Wij zijn er voor jou.

4. We leren jullie dingen bij

 

Nee, wij leren jullie niet wat de vierkantswortel is van y of in welke eeuw Christoffel Columbus geboren is. Nee wij leren jullie wat wij het liefste doen: dingen uitproberen (VR-brillen), eten (Italiaans, mmm), make-up (sorry, boys), kortom, alles wat je nodig heb in je leven.

5. We judgen niet

Heb je een wat … uitzonderlijke vraag? Heb je elke dag tips nodig om de zoveelste kater te bestrijden? Geen zorgen! Wij veroordelen nooit en beantwoorden graag alle vragen. (Zelf zijn wij namelijk ook niet echt van de normaalste)

6. Bij ons blijf je op een leuke manier op de hoogte van het nieuws

Geen saaie interviews, geen video’s die je vaag op de achtergrond bekijkt, geen papercuts van de krant, bij ons zit je goed voor de leukste, grappigste, sappigste en ontspannende video’s en artikels over de actualiteit ( en neen, ik overdrijf niet met mijn bijvoegelijke naamwoorden).

7. Wij bezoeken in jouw plaats allerlei steden en evenementen

Februari is een koude maand, dit valt niet te ontkennen. Het is dan ook begrijpelijk dat je liever gewikkeld in een dekentje lekker warm binnen blijft. Maar, oh nee! De super interessante panels, kunstavonden, uitjes naar Brugge,… wij doen ze allemaal voor jou én je kan gewoon vanuit je zetel mee volgen.