Het is spotgoedkoop

Als student kan je genieten van vele kortingen, maar wist je dat dit ook geldt voor de ZOO? Een       jaarabonnement kost je slechts 50 euro. De prijs van een normaal ticket is 25 euro. Je hoeft dus   maar 2 keer te gaan om je geld er al uit te halen!

Nooit meer saaie springuren

Elke student kent het wel, je eerste les is gedaan en de volgende begint pas over 2 uur. Wat doe je om de tijd te doden? Je tijd verdoen op je gsm? Neen, met een abonnement kan je gewoon een paar uurtjes zorgeloos door de zoo kuieren. Even alle stress loslaten en met een goed gevoel aan je volgende les beginnen.

Lunchen met een view

In de zoo krijg je als student 10% korting in alle restaurants en shops. Gezellig je lunch eten terwijl er naast je een kudde grazende buffels staat. Een heuse upgrade van die saaie schoolkantine!

Verruim je kennis

Met een abonnement heb je een heel jaar lang gratis toegang. Dus neem je tijd en bestudeer eens goed alle informatie bordjes bij de dieren. Zo leer je iets bij over het wonderlijke dierenrijk en kan je nog eens indruk maken op je lief als jullie samen op date gaan in de zoo.

Maandelijks leesvoer

Als abonnee kan je elke maand het ‘ZOOmagazine’ in je bus verwachten. In dit magazine vind je allerlei informatie terug over de ZOO, van nieuwgeboren dieren tot leuke weetjes en feitjes.