Het is donderdag, wat betekent dat het bijna vrijdag is en dan is het weekenndddddddd. Tijd om te feesten of gezellig een filmpje te kijken. Hier zijn vijf topfilms die dit weekend uitgezonden worden.

1. Gone Girl – Zaterdag 17/03 om 20u25 op Vier

Wanneer de vrouw van Nick Dunne na 5 jaar huwelijk plot verdwijnt, start hij een heuse zoektocht op. Door zijn onsamenhangend verhaal, leugens en bedrog, wordt hij al snel hoofdverdachte nummer 1. Maar niets is zoals het lijkt… Een bloedstollende thriller gebaseerd op het boek van Gillian Flynn.

2. The Brothers Grimm – Zaterdag 17/03 om 20u40 op CAZ

De beroemde gebroeders Wilhem en Jacob Grimm lichten goedgelovige dorpsbewoners op door hen zogezegd te beschermen tegen angstaanjagende wezens zoals heksen, reuzen en monsters. Ze worden echter ontmaskerd en worden de boeien ingeslagen. De voorwaarde om vrijgelaten te worden is dat ze de negen vermiste kinderen van het dorpje Marbaden levend terugvinden. Plots worden de broers geconfronteerd met allerlei mysterieuze gebeurtenissen in een écht betoverd bos…

3. Sex and the City – Zaterdag 17/03 om 20u25 op Vijf.

Iedereen kent de wereldberoemde Carrie Bradshaw wel. Nu ze samen woont met Big lijkt haar leven eindelijk de juiste kant op te gaan. Samen met haar vriendinnen, die allemaal hun eigen perikelen hebben, kan ze de wereld aan. Een echte feel good film om op een girlsnight te zien!

4. Men in Black 3 – Zondag 18/03 om 20u35 op Q2

Agenten J en K gaan terug… in de tijd. In zijn vijftien jaar bij de Men in Black heeft J heel wat onverklaarbare dingen gezien, maar niets of niemand slaat hem met zoveel verstomming als zijn norse, terughoudende partner. Wanneer het leven van K en het lot van de planeet op het spel staan, zal Agent J terug in de tijd moeten reizen om de dingen recht te zetten. Een echte klassieker!

5. The Untouchables – Zondag 18/03 om 20u40 op CAZ

Chicago is in de jaren dertig, de tijd van de drooglegging, een gewelddadige, corrupte stad. De georganiseerde misdaad en de huurmoordenaars verdienen goed hun boterham aan het officiële verbod om alcohol te maken, te verdelen of te verkopen door het illegaal te verkopen. Een van die gangsters is Al Capone. The Untouchables, een groep jonge, gemotiveerde politieagenten die boven elke verdenking staan en niet omgekocht kunnen worden, besluiten de strijd aan te binden met de gangsters.