Elk jaar komen er tal van nieuwe films uit in de bioscoopzalen. Ook dit jaar. Hier zijn vijf films waar je naar kan uitkijken.

1. Christopher Robin – 03/08/2018


Daar is Winnie the Pooh weer! In de live action- film over onze favoriete Disney-beer volgen we het verhaal van de volwassen Christopher Robin (Janneman Robinson). Christopher moet zijn familie achterlaten voor zijn werk en ziet het allemaal niet meer zitten. Op het juiste moment duikt zijn beste vriend uit zijn jeugdjaren op. Pooh wil Christopher helpen zijn geluk terug te vinden. Gezamenlijk: oooooooooh.

2. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald – 16/11/2018

In de eerste film over Newt Scamander en zijn magische dieren konden we zien dat Grindelwald toch kon ontsnappen. Daar bouwt de tweede film op voort: de zoektocht naar de man die de dreuzels (lees: de niet-magische mens) onderdanig aan de tovenaars wil maken. Newt wordt opnieuw ingeschakeld door Magical Congress of the United States of America om de slechterik tegen te houden. En oh, de jonge Dumbledore wordt gespeeld door Jude Law, mmm.

3. Deadpool 2 – 16/05/2018

Daar is de hilarische superheld Deadpool weer. Door de experimenten die op Wade Wilson (aka Deadpool) uitgevoerd werden, verbrandde zijn hele lichaam en gezicht. In de sequel probeert Wilson de hottest bartender te worden, met hilarische gevolgen van dien. Natuurlijk moet hij zo nu en dan nog een slechterik verslaan.

4. Mamma Mia: Here We Go Again – 20/07/2018

De schitterende dansnummers van de wereldberoemde groep ABBA komen terug naar het grote scherm. In de sequel van de succesvolle film Mamma Mia uit 2008, keren we terug naar het hotel van Donna op het Griekse eiland Kalokairi en komen we meer te weten over het verleden. Meezingen, veel dansen en lachen staat er op het programma met de nieuwe film die opnieuw een ongelofelijke cast heeft.

5. The Incredibles 2 – 15/06/2018

Ein-de-lijk, een vervolg op onze favoriet jeugdfilm: The Incredibles. Maar liefst 14 jaar na de eerste film brengt Pixar The Incredibles 2 uit. In de nieuwe film zorgt vader Bob voor de kinderen thuis terwijl Helen de wereld beschermt. Daarbij weten ze ook nog steeds niet of baby Jack-Jack superkrachten heeft. Natuurlijk leren we ook een nieuwe slechterik kennen. Ik kijk er in ieder geval al naar uit