Mei is dé maand voor iedere Antwerpenaar die van tweedehandsshoppen houdt. De drie vintage markten waar je ongetwijfeld geweest moet zijn? Die vind je hier!

ROMMELMARKT DAGERAADPLAATS

12 mei – 09u-18u – Dageraadplaats

De hele zomer lang zal de Dageraadplaats één zondag per maand het decor van een rommelmarkt worden. De eerste editie van het jaar vindt plaats op 12 mei. Voor standhouders is die mei-editie al volzet, maar voor de rommelmarkten van juni tot en met september zijn er nog plekken vrij. De ideale reden om je huis en kleerkast nog eens op te ruimen!

BOUGER BOUGER

19 mei – 10u-17u – Krugerplein

Op en rond het Borgerhoutse Krugerplein kan je op 19 mei terecht voor de 14e editie van BOUGER BOUGER. Naast heel veel tweedehandskleding zullen er ook dj’s en enkele foodtrucks aanwezig zijn. Het belooft een heerlijke namiddag te worden voor vintage freaks, vinyl lovers en fashionista’s.

VINTAGE PER KILO

19 mei – 11u-19u – Ampere, Simonsstraat 21

Nog niet genoeg gesnuisterd en gewinkeld op BOUGER BOUGER? Dan kan je op 19 mei ook nog terecht in concertzaal Ampere voor de eerste Antwerpse Vintage per Kilo markt. Zoals de naam verklapt, betaal je hier je tweedehandskleding niet per item, maar wel per kilogram. De inkom van het evenement is helemaal gratis en per kilo kleding betaal je €18. Alle items zijn nauwkeurig uitgekozen, dus ongetwijfeld de moeite waard!